До кінця року відкриють шість станцій відновлювальної енергетики

Нагадаємо, 28 квітня в Яворівському районі на землях Залузької сільради відкрили  сонячну електростанцію «Озерна», потужністю 9,9 МВт.
У Львівській області до кінця року планують запустити в експлуатацію дві вітроелектростанції, три сонячні електростанції, а також щонайменше одну гідроелектростанцію.
У 2017 році на Львівщині планують перевести на альтернативне паливо 48 котелень.
Станом на 1 квітня поточного року Львівщина посіла четверте місце серед регіонів України за кількістю домогосподарств, що встановили сонячні електроустановки. Зокрема, в області домогосподарства встановили сонячних станцій загальною потужністю 1032 кВт.
Встановлення твердопаливних котелень, вітрових електростанцій тощо сприяє активізації роботи малого та середнього бізнесу, появі нових робочих місць, збільшенню надходжень у бюджети, «зелені» проекти допоможуть покращити екологічний стан міст, вирішити проблему з побутовими відходами.
Довідка
Енергосервіс – це комплекс енергозберігаючих заходів, результатом яких є скорочення витрат замовника енергосервісу на оплату паливно-енергетичних ресурсів та комунальних послуг порівняно до витрат, які були б понесені замовником енергосервісу за відсутності таких заходів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ