До Небесного полку приєднався захисник з Яворова – Гаврилюк Сергій Юрійович

Народився у Львові, але своє дитинство провів на Прикарпатті, серед гуцульського колориту – у Косові. Після завершення навчання у школі, Сергій Юрійович вступив до Чернівецького технікуму на будівельника. Мав золоті руки і жагу до роботи.
Та доля вирішила познайомити чоловіка з Яворівщиною, де згодом пан Сергій знайшов багато друзів та створив сімʼю. Тут почав займатися підприємницькою діяльністю, турбуватися про свою родину, брати активну участь у житті міста.
Сергій Юрійович – затятий любитель активного відпочинку, спортсмен. Грав у складі хокейного клубу «Явір» Яворів. Не менше любив готувати, навіть позивний у війську отримав відповідний – «Кок».
Дружина Марʼяна розділила з чоловіком свою пристрасть до історії та культури України, завдяки чому пан Сергій багато цікавився історичними романами та мистецтвом.
Після початку повномасштабної російської агресії Сергій пішов добровольцем до війська. Став до лав нашої 63 окремої механізованої бригади, про чию доблесть знає вся країна. Відважно захищав терени нашої Батьківщини. Але 29 листопада під час штурмових дій противника на Луганщині гранатометник Гаврилюк Сергій Юрійович загинув.
Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родині, близьким, рідним та друзям полеглого Героя! Нехай Господь прийме його в своєму Небесному Царстві!
Зустріч тіла захисника відбудеться сьогодні у місті Яворові. Час та місце повідомимо згодом.
Герої не вмирають!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ