До Небесного війська приєднався загиблий Герой з Дрогомишля – Глушик Роман Степанович

Захисник народився 29 вересня 1975 року в селі Дрогомишлі. Тут провів все своє життя, створив сім’ю і планував майбутнє. Частину життя провів закордоном на заробітках, бо мріяв збудувати дім, де щасливо житиме його сім’я. Завдяки працьовитості й наполегливості Роман Степанович здійснив свою маленьку мрію. Побудував будинок, зайнявся домашнім господарством. Дружина каже, що зранку до ночі міг поратися на полі, так любив цю справу.
Але повномасштабна війна внесла свої корективи в мирне життя пана Романа – змусила чоловіка залишити своє господарство і одягнути військовий піксель. Разом з ним до війська пішов і його швагро – хороший друг та побратим.
Роман Степанович разом із односельчанином Іваном Тарабасом брав участь у визволенні населених пунктів Херсонської області. Згодом був переведений до 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Восени 2022 року зв’язок з чоловіком був втрачений.
Веселий, працьовитий, дружелюбний і завжди готовий допомогти і словом, і ділом. Таким назавжди залишиться Роман Степанович в пам’яті своєї великої родини, численних друзів, сусідів, знайомих та побратимів.
Вічна слава і пам’ять нашому захиснику!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ