ДТП за участі мешканця Яворівщини

У суботу, 23 березня 2019 року, біля 21:50 год. у м. Львів на нерегульованому перехресті по вул. Шевченка, 412, сталось зіткнення двох автомобілів. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

“Зіткнення відбулось між автомобілем “БМВ 530” під керуванням мешканця м. Львова 1989 року народження та автомобіля “Фольксваген Венто” під керуванням мешканця с. Домажир Яворівського району 2000 року народження. В результаті ДТП 6 осіб (з них одна дитина 2002 року народження) отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікувальних закладів м. Львова”, – йдеться у повідомленні.

У водія «БМВ» медики діагностували алкогольне сп’яніння.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ