«Галицькі Леви» перемогли канадських військових у хокейному матчі

Учора, у неділю, 10 лютого 2019 року, у Львові в рамках «Дня Хокею» відбулась товариська хокейна зустріч команд військово-тренувальної місії ЗС Канади в Україні «UNIFIRE» та хокейного клубу «Галицькі Леви».

На ковзанці на центральній площі міста, іноземні військовослужбовці та професійні хокеїсти зіграли два періоди по десять хвилин кожен. Попри те, що канадці завжди славились майстерністю у володінні ключкою та шайбою, цього разу сильнішими виявились господарі льодового поля – галичани. «Галицькі Леви» здобули перемогу з рахунком 9:6.

Підтримати українських та канадських спортсменів мали нагоду сотні львів’ян та гостей міста. Крім того, на льоду хокеїстів підбадьорювали курсанти та музиканти оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Після того, як матч було завершено, усі охочі мали можливість вийти на лід, сфотографуватись із спортсменами та спробувати себе у володінні хокейною ключкою та шайбою. Також, канадські військові приготували для львів’ян традиційне частування своєї країни: пампухи з кленовим сиропом.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ