Прозвітував сектор з питань цивільного захисту Яворівської РДА

У середу, 2 березня, прозвітував про діяльність у минулому році завідувач сектору з питань цивільного захисту Яворівської райдержадміністрації Богдан Рурка.
На звіті були присутні керівництво адміністрації та районної ради, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації та представники Яворівського районного відділу головного управління МНС України у Львівській області.
Цивільний захист – це функція держави, спрямована на захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій шляхом запобігання таким ситуаціям, ліквідації їх наслідків і надання допомоги постраждалим у мирний час та в особливий період.
Яворівська районна державна адміністрація в межах делегованих повноважень, спільно з РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, органами управління та силами районної ланки територіальної підсистеми ЄДС НС забезпечила виконання заходів з реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території району.
Вжитими заходами вдалося покращити техногенно-екологічну ситуацію та стримати прояви соціального напруження серед населення, яке безпосередньо чи опосередковано постраждало від надзвичайних ситуацій та некласифікованих подій техногенного та природного походження.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ