Ігор Ширинський…

Підполковник Ігор Анатолійович Ширінський трагічно загинув на Яворівському полігоні.
30 грудня йому виповнилось би 51 рік…

5 серпня 2015 року під час навчань на Яворівському полігоні постраждали троє мобілізованих військовослужбовців. Їх госпіталізовано до військового госпіталю. Один із постраждалих перебував у вкрай важкому стані – це підполковник Ігор Ширінський, в якого було обпеченим понад 70% тіла. Офіцера було доправлено зі Львова в Київ, в опіковий центр. Його порятунком зайнявся найперше екс-народний депутат, лікар за фахом Василь Пазиняк. Відтак були консиліум медичних світил, складна операція. Офіцера рятували лікарі, медсестри, санітарки, волонтери. За нього молилися люди не лише в Україні, а й у Польщі.
Однак 10 серпня, ввечері в Опіковому центрі м. Києва постраждалий на Яворівському полігоні мобілізований офіцер з міста Яворова, підполковник Ігор Анатолійович Ширінський, 1967 року народження, – помер.

13 серпня 2015 року в місті Яворові Львівської області відбувся чин похорону підполковника Ігоря Ширінського. Кортеж супроводжувала почесна варта та військовий оркестр Академії Сухопутних військ України імені Петра Сагайдачного.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ