Компанія “Кормотех” модернізувала свій завод на Яворівщині

Компанія Kormotech, виробник харчування для котів і собак, у березні цього року завершила розширення виробничих потужностей у селі Прилбичі Яворівського району – модернізувала завод з виготовлення сухих кормів. Це дозволить збільшити обсяги виробництва на 30% щорічно. Про це повідомили 26 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Роботи розпочали два роки тому. Загальна сума інвестицій склала 6 мільйонів євро. Компанія оновила існуючий цех сухих кормів і збудувала нову виробничу лінію. Це втілили без припинення роботи підприємства.

ʺПід час пандемії великим викликом є безперебійне постачання кормів для домашніх улюбленців. Це товари першої необхідності. Тому модернізація стала важливим кроком для компанії. Ми врахували досвід експлуатації існуючих ліній за п’ятнадцять років. Це допомогло уникнути недосконалих рішеньʺ, — розповідає Ігор Параняк, директор з виробництва у компанії Kormotech.

Компанія має два заводи у селі Прилбичах: один з виготовлення сухих кормів для котів і собак, другий — з виробництва вологих.

Продукцію компанії Kormotech також виготовляють у литовському місті Кедайняй, де компанія має власний завод, а ще на виробництвах партнерів в Австрії, Німеччині та Польщі.

ʺАби досягти нашої візії — увійти до топ-50 світових виробників у зоогалузі, нам потрібно щороку збільшувати свої виробничі потужності на 25%. З новою лінією на Львівщині ми зможемо пропонувати партнерам і споживачам до 95 тисяч тонн готових раціонів для домашніх улюбленців щороку. Тепер ми виготовлятимемо 61 тисячу тонн кормів на своїх заводах в Україні, близько 20 тисяч тонн — на нашому виробництві у Литві, а решту — на заводах партнерів у Європіʺ, — каже Ігор Параняк.

Відділ залучення інвестицій гарантує повний супровід проєктів та забезпечує сприяння у його реалізації ,а також надає допомогу в подальшій діяльності компанії. Однією з компаній, яка є на супроводі є компанія Kormotech.

Kormotech входить до п’ятірки найбільших платників податків на Львівщині. У компанії працюють 950 людей. Від 2021 року Kormotech забезпечує усіх співробітників медичним страхуванням. Торік підприємство одразу запровадило карантин і створило внутрішній оперативний штаб.

Працівники компанії регулярно тестуються на коронавірус. Їх забезпечують масками, рукавичками та антисептиками, а також організували перевезення. На протиепідемічні потреби компанії і закупівлю обладнання та засобів захисту для лікарень Львова та області компанія витратила понад 5,6 мільйонів гривень.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ