Концерти для військовослужбовців від творчих колективів Львівщини

Вчора, у неділю, 10 грудня 2017 року, до військових містечок 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завітали творчі колективи Львівщини з трьома концертними програмами для військовослужбовців. Про це пише 184 Навчальний центр.
До військових містечок «Немирів» та «Острог» із двома концертами приїхали артисти Бузького району, а до військового містечка «Базове» з ініціативи відділу освіти Яворівської районної державної адміністрації завітали учні Яворівського району, зокрема переможці районного конкурсу учнівської самодіяльності – колектив «Сурми звитяги».
Програма творчих колективів була різнобарвна піснями, сучасними та народними танцями, вокально-інструментальними ансамблями та сольними номерами молоді.
Найбільше глядачам сподобався виступ Володимира Гіри, усі військовослужбовці поступово вставали та супроводжували його пісні гучними оплесками та схвальними вигуками.
Після завершення концерту заступник командира навчального механізованого полку з морально-психологічного забезпечення, підполковник Євгеній Серпенінов, вручив артистам в особі керівника фестивалю грамоти, за активну участь у військово-патріотичному вихованні військовослужбовців та культурному житті частини, а також подарував пам’ятні альбоми та вимпел 184-го Навчального центру.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ