Конкурс по експертній грошовій оцінці земельної ділянки

Конкурсна комісія Яворівської райдержадміністрації з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель та виконавців робіт із землеустрою з метою продажу земельної ділянки на території Яворівського району Львівської області, оголошує конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок з метою їх подальшого продажу.
Дата конкурсу – 26 квітня 2017 року.
Місце проведення конкурсу – Львівська обл. м. Яворів, вул. Івана Франка, 8 (кабінет першого заступника голови райдержадміністрації).
Час проведення конкурсу – 10:00.
Основні характеристики земельної ділянки, що підлягає експертній грошовій оцінці:
Земельна ділянка розташована на території Рогізненської сільської ради Яворівського району Львівської області.
Функціональне використання – для розміщення та обслуговування цеху з виготовлення взуття (КВЦПЗ – 11.02).
Площа – 0,5795 га.
Термін виконання робіт – 15 робочих днів.
Учасникам конкурсу необхідно подати конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтверджуючих документів.
Для експертів:
– заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
– копія установчого документа претендента;
– нотаріально посвідчену копію ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;
– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання -звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;
– конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються у запечатаному конверті).
Заяву з конкурсною документацією слід подавати у запечатаному конверті з позначкою «конкурсні пропозиції» до Яворівської райдержадміністрації за адресою: 81000, Львівська області, м. Яворів, вул. Івана Франка, 8. Телефон для довідок 2-18-67.
Кінцевий термін подання заяв та документів учасникам конкурсу – не пізніше ніж за п’ять робочих дні до оголошення дати проведення конкурсу.
Останній день подачі заяв 18.04.2017 року.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ