Охоронця Димінського виправдали за неправдиві покази про смертельну ДТП

Охоронця Димінського виправдали за неправдиві покази про смертельну ДТП
Свідок стверджує, що у момент вчинення ДТП авто керував Андрій Борщ.

Про це повідомляє zaxid.net.

Петро Димінський швидко покинув місце ДТП, однак очевидці встигли зафіксувати його біля автомобіля, що вчинив аварію
Галицький районний суд Львова визнав невинним охоронця бізнесмена Петра Димінського Сергія Змроця за неправдиві покази у справі смертельної ДТП. Про це повідомляє антикорупційний сайт «Наші гроші. Львів».

Сергій Змроць є одним із свідків, які стверджували, що Петро Димінський не причетний до ДТП у Ямельні, у якій загинула 31-річна Наталія Тріла. У серпні 2017 року авто Mercedes S65 зіткнулося з Opel Astra, яким керувала Наталія Тріла. За версією слідства, Mercedes керував відомий бізнесмен Петро Димінський. Водночас провину у вчиненні ДТП на себе взяв його охоронець, співзавновник охоронної фірми «Ірбіс» Андрій Борщ, який заявив, що саме він, а не Димінський, був за кермом Mercedes у момент вчинення ДТП.

В день аварії разом із Mercedes-Benz S65 AMG їхала ще одна автівка – Lexus LX 570. У ній їхав Сергій Змроць та ще двоє працівників «Ірбісу». Змроць повідомив слідству, що разом з ними в авто також був Петро Димінський. Їхній автомобіль їхав попереду Mercedes S65, тому моменту ДТП вони не бачили.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ