Львівські митники за добу вилучили понад 2 тис. пачок контрабандних цигарок

Сьогодні вночі, в пункт пропуску «Шегині-Медика» у напрямку виїзд з України прибув автомобіль CITROEN C4 на іноземній реєстрації під керуванням 27-річної громадянки України, мешканки Чернівців. Для перетину кордону вона обрала смугу руху «зелений коридор».
Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС України у Львівській області.
Під час проведення митного контролю у працівників митниці виникла підозра щодо наявності в автомобілі товару, що переміщується з приховуванням від митного контролю. У зв’язку з цим транспортний засіб було скеровано у місце для поглибленого огляду товарів та транспортних засобів. Там, у салоні та порогах автомобіля було виявлено приховані від митного контролю 1642 пачки цигарок без акцизних марок України.
В іншому випадку в пункті пропуску «Краковець – Корчова» працівники митниці з допомогою службового собаки зайшли 530 пачок сигарет. Їх намагався вивезти з України до Республіки Польщі 29-річний мешканець Львова. Цигарки він приховав у спеціально обладнаних тайниках автомобіля BMW.
В обох випадках складено протоколи про порушення митних правил, передбачені ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Автомобіль «BMW 523», 1998 ріку випуску та цигарки вилучено, їх вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ