Майже три роки судились за будівлі у військовому містечку Старицького гарнізону

Завдяки реєстрації права власності за державою в особі Міністерства оборони України на 13 будівель військового містечка Старицького гарнізону судову справу було закрито. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Зазначено, що Яворівська квартирно-експлуатаційна частина району забезпечила реєстрацію права власності за державою в особі Міністерства оборони України на 13 будівель. Йдеться про будівлі на території військового містечка Старицького гарнізону на вул. Майдан, 6 та 8 у с. Верещиця Яворівського району Львівської області. Загальна площа вказаної нерухомості становить 1427,4 кв. м, а вартість – 3,3 млн грн.

«У зв’язку з цим, 5 вересня 2018 року господарським судом Львівської області на підставі п. 2 ч. 1 ст. 231 ГПК України, внаслідок відсутності предмету спору, закрито провадження у справі за позовом першого заступника військового прокурора Західного регіону України в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Яворівської КЕЧ району до мисливсько-рибальського господарства «Майдан» про визнання права власності на нерухоме майно», – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що судова тяганина у вказаній справі тривала майже три роки – з січня 2015 року.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ