“Матері в молитві” моляться за життя зачатої, але небажаної для батьків дитини

Сьомий рік поспіль учасниці спільнот “Матері в молитві” греко-католицьких храмів Яворова, Дрогомишля та ін. сіл під проводом священика 7 квітня, у день Благовіщення, заносять свої молитви з подякою Богові за дар життя та приймають обітниці протягом 9 місяців молитися за життя зачатої, але небажаної для батьків дитини.
Молитовний захід відбувається у капличці у приміщенні Яворівської центральної районної лікарні.
Слова св. Матері Терези з Калькутти нагадав учасникам зібрання священик о. Володимир Гавриленко:
“Моліться разом як родина. Сім’я, яка разом молиться, залишається об’єднана. А якщо триматиметесь разом, то всі члени родини кохатимуть одне одного такою любов’ю, якою Бог любить кожного з нас. З усіх сил намагаймося втримати єдність родин. Вносьмо справжній мир у нашу родину, оточення, місто, країну, у світ. Починаймо від повного любові прийняття малої дитини вже в лоні матері. Як я вже багаторазово говорила в багатьох місцях, тим, що найбільше нищить мир в сучасному світі, є аборт, оскільки, якщо мати може вбити свою власну дитину, то що може втримати тебе і мене від того, щоб убивати одне одного?
Найбезпечнішим місцем у світі повинно бути материнське лоно, де дитина найбільш слабка і безпорадна, де в повні довіри цілковито покладається на матір. І пам’ятайте, що Ісус сказав: «Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших, – ви Мені зробили» (Мт 25,40).

17796562_1792955764353336_6525518387190310851_n

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ