Вболівайте за новояворівську “Найкращу ялинку Львівщини 2020”

Сьогодні, 16 січня 2020 року, стартували чвертьфінали конкурсу “Найкраща ялинка Львівщини 2020” організованого інтернет-ресурсом “Твоя Львівщина”.

В конкурсі беруть участь 32 ялинки-красуні з міст, селищ та сіл Львівської області. А саме голосування проходить на офіційній сторінці організаторів. Незважаючи на те, що конкурс відбувається вперше, він викликав неабиякий ажіотаж на території Львівської області. Лише в першому турі свої голоси віддали більше 62 тис чол.

Голосування складається з першого та другого етапів, чвертьфіналів, півфіналів та фіналу.
Кожне опитування триває дві доби з моменту публікації.

Організатори зазначають, що метою конкурсу є популяризувати кожне місто та подякувати за створення святкового настрою. А найкращих ще й нагородити.

Цьогоріч міські ради Новояворівська та Стебника постарались на славу, а тому вибрати найкрасивішу ялинку з цієї пари буде дуже важко. За думкою багатьох саме в цій парі є так звана “темна конячка” котра зможе нав’язати боротьбу явним фаворитам.
Головна красуня з м. Новояворівськ в першому турі не відчула спротиву зі сторони Великих Мостів ( 4636 – 667 голосів ). В другому турі 3606 – 1483 перемога над Равою – Руською.
Проте Новояворівську не буде легко в 1/4 фіналу, оскільки, Стебник з кожним туром відчутно прибавляє в голосах. Якщо в першому турі за ялинку віддали голоси 1042 людини, то в другому вже 2508 чоловік.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ