Міжнародний форум з підтримки фермерства “АГРОПОРТ Захід Львів 2017”

27 квітня 2017 року на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д.Галицького стартував 5-тий ювілейний міжнародний форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Захід Львів 2017».
Основна мета заходу полягає у розвитку потенціалу малих та середніх виробників, а також промоції виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Західної України.
На одному дискусійному майданчику експонується понад 200 компаній і приймають участь майже 100 українських та закордонних експертів, виробники аграрної продукції та іноземних делегатів із 17 країн світу. Захід проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації.
У рамках заходу на відкритому майданчику та в середині терміналу протягом трьох днів буде проходити виставка техніки та технологій з акцентом на західноукраїнських фермерів та аграріїв.
Участь у заході взяли і представники Яворівщини, а саме: голова Яворівської райдержадміністрації, керівник апарату РДА.
Яворівський район був представлений ТМ Солуки, ТМ Purina.
Другий день форуму присвятять глобальним змінам клімату та організації адаптивних заходів в сільському господарстві Західної України.
Також у межах форуму представлять кращі об’єкти туризму Львівщини. А родзинкою заходу стане Церемонія нагородження відкритою премією AGROPORT AWARDS, під час якої відзначать найкращих сільськогосподарським виробників та виробників харчової промисловості області.
Довідка
АГРОПОРТ – Міжнародний форум, що є одним з найбільших заходів аграрної галузі у Східній Європі, а також єдиною в Україні галузевою подією, що починаючи з 2014 року включена до всесвітнього календаря FAO. З 2016 року АГРОПОРТ проходить в оновленому форматі «Схід-Захід» у двох містах – Львові та Харкові. Основними майданчиками заходу є українські аеропорти.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ