Молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо» в Яворівському НПП

На території відпочинкового осередку «Верещиця» Яворівського національного природного парку відбувся Молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо», присвячений Всесвітньому дню туризму, який відзначається 27 вересня.
За умовами Фестивалю програма передбачала виконання туристичної, авторської, української народної пісні та розповіді-бувальщини. Усі команди відповідально підготувались до конкурсу і журі визначили переможців.
Впродовж фестивалю, окрім команд, присутніх розважали виступи гостей свята, а саме: солісти Роксолана Семчишин та Наталія Костельна, а також позаконкурсні учасники – представники команди Львівського державного університету внутрішніх справ України. Несподіванка свята – виступ Духового оркестру 184-го навчального центру Академії сухопутних військ України, що став справжньою «родзинкою» фестивалю.
Ще одна цікавинка – конкурс-експромт «На задану тему», умовою якого було знання українських пісень, де згадуються назви птахів.
Молодіжний фестиваль був проведений за підтримки органів місцевої влади та підприємців, які подбали про цікаві та цінні сувеніри та смаколики для учасників цього заходу.
21765150_1956885181216373_3030817393507073652_n

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ