На кордоні двоє чоловіків намагалися дати хабар, щоб потрапити до Польщі

У пунктах пропуску «Краківець» та «Грушів» на Львівщині прикордонники двічі фіксували спробу дати їм хабар за перетин кордону. Про це LMN повідомили у Західному регіональному управління Держприкордонслужби України.

«Під час проходження прикордонного контролю 67-річний чоловік запропонував неправомірну вигоду у розмірі 300 доларів США за пропуск через кордон його 36-річного сина, який навчається у закордонному виші», – йдеться в повідомленні.

В іншому випадку 57-річний українець надав для перевірки посвідчення багатодітної сім’ї. А коли прикордонники встановили, що одному із дітей вже виповнилося 18 років, чоловік запропонував інспектору хабар у розмірі 1000 доларів США.

«В обох випадках співробітники Держприкордонслужби відповіли відмовою та поінформували співробітників Нацполіції», – зазначили прикордонники.

За цими фактами скеровано повідомлення про вчинення злочинів за ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі», за що передбачена максимальна відповідальність у вигляді позбавлення волі до чотирьох років.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ