На кордоні з Польщею вилучили 4 транспортні засоби

На кордоні з Польщею, через заміну номерів агрегатів, невідповідні реєстраційні документи та спробу переміщення контрабанди вилучено чотири транспортні засоби. Про це інформує прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Так в пункті пропуску «Краковець» прикордонники Мостиського загону під час огляду транспортних засобів, що прямували за кордон, у двох випадках виявили ознаки повного знищення номеру кузова у двох мотоциклів марки КМЗ та Урал. Раритетними мотоциклами прямували до Польщі наші співвітчизники. За фактом виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» прикордонники проінформували співробітників Нацполіції України.

У сусідньому пункті пропуску «Шегині» під час оформлення на в’їзд в Україну легкового автомобіля Вольво прикордонники виявили невідповідність номера кузова з реєстраційними документами на автівку. Аналогічно попереднім випадкам, через виявлення ознак вчинення адміністративного правопорушення передбаченого статтею 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах» також були проінформовані співробітники Нацполіції України.

Згодом у пункті пропуску «Краковець» прикордонники разом з митниками попередили приховане перевезення через кордон в переобладнаному мікроавтобусі марки Мерседес тютюнових виробів. У спеціальних тайниках наш співвітчизник з Чернівців, 1971 року народження, спробував перевезти через кордон 189 пачок цигарок. Усупереч намірам, окрім чималого штрафу та втрачених цигарок, горе водій позбудеться ще й мікроавтобусу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ