На кордоні затримали двох нелегалів та розшукуваного злочинця

Учора, 25 вересня 2017 року, прикордонники Мостиського загону попередили чергову спробу порушення державного кордону нелегальними мігрантами та затримали чоловіка, який перебував у розшуку за злочин. Про це повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.
Прикордонникам відділу «Краковець» зателефонував місцевий житель та повідомив, що бачив двох незнайомців на околиці селища. Було розпочато розшук і невдовзі, за 400 метрів від кордону з Польщею, група реагування прикордонників затримала двох громадян Марокко, обоє 1997 року народження. В ході розбору правоохоронці з’ясували, що марокканці декілька днів тому прибули в Україну авіаційним сполученням, а далі пішки з прикордоння намагались незаконно дістатись Польщі. Відповідно громадян було затримано та складено щодо них протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 204-1 КУпАП, рішення прийматиме суд.
Крім того, співробітники сусіднього відділу прикордонної служби «Шегині», в пункті пропуску затримали чоловіка, що перебував у розшуку. Вночі, під час оформлення подорожуючих, які в’їжджали в Україну, спрацювала база даних прикордонників відносно водія одного з легковиків, 1967 року народження. Зазначалось, що вказаний громадянин України, мешканець Львівщини, перебуває у розшуку за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Прикордонники негайно повідомили співробітників Служби безпеки України, по прибуттю яких і передали їм зазначеного громадянина.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ