На Краковці горів причеп вантажівки

У вівторок, 12 грудня 2017 року, увечері, у с. Краковець, поблизу митного поста виникла пожежа у причепі вантажного автомобіля.
Водій вантажного автомобіля MAN перевозив близько 20 тонн деревного вугілля у мішках. Ймовірною причиною пожежі є самозаймання деревного вугілля.
Про це заявив начальник караулу 23 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Львівській області, капітан служби цивільного захисту Іван Конанець.
З його слів, водій раптово помітив, що з-під тенту машини почав виходити дим, після чого одразу зателефонував до Служби порятунку за номером «101» та відчепив причеп від вантажівки і відігнав її на безпечну відстань.
«На місці події працювали вогнеборці 23 Державної пожежно-рятувальної частини м. Яворова, які прибули за викликом. Щоб знайти осередок горіння, рятувальникам довелось вручну розвантажувати мішки з вугіллям. Після цього на приборкання полум’я рятувальники подали вогнегасячі засоби. Пожежу було ліквідовано. У результаті вогнем було знищено 5 тони вугілля та пошкоджено тент причепа. Завдяки пильності водія та оперативності працівників ДСНС України вантажівку та значну частину вугілля було врятовано. Наразі усі обставини даної пожежі встановлюються», – інформує начальник караулу 23 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Львівській області, капітан служби цивільного захисту Іван Конанець.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ