На «Краковці» прикордонники задокументували чергову спробу дачі хабара

У пункті пропуску «Краковець» прикордонники задокументували чергову спробу дачі подорожнім хабара, – прес-служба Мостиського прикордонного загону.
Сьогодні, 8 лютого 2018 року, під час оформлення на в’їзд в Україну автомобіля марки Пежо, водій, громадянин Румунії 1998 року народження, запропонував інспектору прикордонної служби вирішити питання щодо пришвидшити його оформлення. Чоловіка правоохоронці запросили на співбесіду та проведення контролю другої лінії, в ході якого громадянин запропонував прикордонникові 500 гривень неправомірної винагороди.
По даному випадку прикордонник доповів по команді, крім того негайно було повідомлено офіцерів внутрішньої безпеки та співробітників Національної поліції України. Також, в ході розбору правоохоронці з’ясували, що у громадина наявне українське громадянство. Відповідно під час паспортного контролю, надавши на перевірку румунський паспорт, він повідомив прикордонникам неправдиві відомості стосовно своєї особи.
У діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення за пропозицію неправомірної винагороди службовій особі, а також прикордонники склали протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину держаного кордону України.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ