Завершилось українсько-американське командно-штабне навчання Rapid Trident-2017

Сьогодні, 22 вересня 2017 року, на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершилось українсько-американське командно-штабне навчання із залученням військ Rapid Trident-2017 («Стрімкий тризуб-2017»).
Як повідомляється на сайті Міністерства оборони України, на церемонії закриття, яка відбулася на стадіоні військового містечка «Центральне», вишикувалися військовослужбовці усіх країн, які брали участь у цьогорічних маневрах.
Звертаючись до учасників навчання, співкерівник від української сторони полковник Сергій Литвинов наголосив, що завдяки дружнім відносинам з іноземними партнерами військовослужбовці Збройних сил України мають можливість підвищити свій професійний рівень за найкращими світовими стандартами, а також поділитися власним бойовим досвідом.
«Найбільша цінність таких навчань – це те, як ми застосовуватимемо набутий досвід та знання в подальшому. Тож, закликаю кожного з вас проаналізувати те, чого ви навчились тут, та інтегрувати отримані навички у майбутні навчальні сценарії, щоб кожні наступні навчання були більш складними та корисними», – сказав співкерівник навчання від Збройних сил США полковник Девід Джордан.
У Rapid Trident-2017 взяли участь близько 2500 військовослужбовців з 15 країн світу. Окрім України та США, до навчань залучалися військовослужбовців з Канади, Болгарії, Грузії, Естонії, Італії, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини та Великобританії.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ