На оновленому стадіоні у Яворові відомі спортсмени провели відкрите тренування для молоді

Захід організували у межах співпраці з польськими та ізраїльськими партнерами.

На стадіоні ім. Є. Смука у м. Яворів відбулося відкрите тренування для молоді, яке провели відомі спортсмени. Відвідав захід і начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Як розповів очільник Львівщини, тренування провели каратист з Львівщини Станіслав Горуна та польський легкоатлет Роберт Коженьовський. Водночас відбувалися тренінги для психологів та освітян.

«Рівно місяць тому у Яворові після капітального ремонту відкрили стадіон імені Євгена Смука, а сьогодні тут відбулось відкрите тренування для молоді. Очолили його спортсмени зі світовим іменем – найтитулованіший каратист України Станіслав Горуна та найтитулованіший польський спортсмен за кількістю золотих медалей на Олімпійських іграх – Роберт Коженьовський. А ізраїльські фахівці тим часом провели тренінг для психологів та керівників дошкільних закладів освіти.

Такий продуктивний день у Яворові вдалось організувати у співпраці з Fundacja Humanitarna Folkowisko та NATAN Worldwide Disaster Relief. Дякую нашим партнерам з Польщі та Ізраїлю за те, що зосереджуєтесь на важливому напрямі роботи – здоров’ї і всебічному розвитку наших дітей та молоді», – зазначив Максим Козицький.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ