Яворівська громада у скорботі: загинув Герой Камуз Володимир Іванович

Полковник Володимир Іванович народився 31 березня 1979 року в селі Драбів, Черкаської області, але більшість життя провів тут, у Яворові. Військову службу розпочав ще у 2002 році в складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Там чоловік отримав перший бойовий досвід, вірних товаришів та утвердився в своєму бажанні бути захисником своєї держави, своєї сім’ї.
Під час проведення АТО у 2014 році Володимир Іванович разом із побратимами боровся в гарячих точках в складі 51 Володимир-Волинської бригади проти одвічного ворога. Саур-Могила, Зеленопілля, Сєвєродонецьк – українські землі, які тоді активно обстрілювалися російськими військами. Під час виконання бойових завдань отримав контузію.
У 2018 році чоловік продовжив свою військову службу вже у ГУР, завжди залишаючись вірним військовій присязі та українському народові.
Життя Героя обірвалося надто рано – у 44 роки. Володимир Іванович був не лише справжнім воїном-захисником, а й людиною з добрим серцем, з великими планами на життя. Безмежно пишався своїми дітьми: сином Іваном та донькою Дариною. З усією турботою та ніжністю ставився до дружини, любив проводити час із найріднішими. Ми завжди пам’ятатимемо його відданість, мужність, любляче серце і усміхнене обличчя.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким нашого захисника. Нехай Господь проведе його душу у Царство Небесне і подарує омріяний мир.
Зустріч Героя попередньо планується на середу, 16 серпня, о 8:00 годині біля пам’ятника Небесній Сотні у Яворові. Далі кортеж вирушить до церкви Почаївської Ікони Божої Матері (православна церква), де о 14:00 відбудеться чин похорону.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ