На “Краковці” вилучили трактор і навантажувач вартістю 2,7 млн грн

У пункті пропуску «Краковець – Корчова» митники вилучили техніку через неправдиві дані щодо вартості. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

У ПП у режимі «імпорт»» заїхав вантажний автомобіль «Volvo» під керуванням громадянина України.

«До митного контролю він подав товаросупровідні документи, згідно з якими через митний кордон України переміщувався «трактор у комплекті з косаркою, 2003 року виготовлення» вартістю – 7000 євро, а також «одноковшевий фронтальний навантажувач самохідний з ковшем», 1992 року виготовлення», вартістю 3000 євро. Відправником товару вказано фірму з Республіки Польщі, а одержувачем – фізичну особу з Одеської області», – йдеться в повідомленні.

Під час митного контролю та огляду вказаного транспортного засобу митники виявили ще інші документи на цей товар. У них зазначено, що відправником трактора є компанія з Великобританії, одержувачем – фірма з Києва, а його вартість – 69 000 фунтів стерлінгів. Згідно з іншим документом, відправником навантажувача є фірма з Бельгії, отримувачем фізична особа з Одещини, а вартість його – 9000 євро. Через неправдиві дані щодо вартості товару працівники митниці вилучили техніку.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ