Навчальні заклади Яворівщини на «Форумі професійної освіти – 2018»

Учора, 24 квітня 2018 року, стартував «Форум професійної освіти – 2018». Навчальні заклади Яворівщини також відвідали цей захід, зокрема: державний навчальний заклад “Художнє професійно-технічне училище ім. Й. П. Станька” у смт. Івано-Франкове та державний навчальний заклад “Новояворівське вище професійне училище”.
У межах заходу презентували 35 закладів професійної освіти у Львівській області, щоб привернути уваги учнівської молоді до робітничих професій, які є затребуваними на ринку праці, повідомила прес-служба Львівської ОДА,
Форум професійної освіти – 2018 ініційований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. У межах програми заплановані майстер-класи з різьби по дереву, молекулярної кухні, оформлення кондитерських виробів, флористики, карвінгу, боді-арту, покази малярної та столярної справи, бармен-шоу, тощо.
«Професійно-технічна освіта є затребуваною на ринку праці і ця атмосфера, яка панує тут, стане поштовхом, що ми розвиватимемо професійну освіту», – зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.
Також на форумі експонують технічні моделі сільськогосподарського транспорту та симулятор пульта управління локомотивом, на якому учасники матимуть змогу відчути себе у ролі машиніста.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ