На війні загинув Герой з Яворова – Кунанець Михайло

На війні з росією загинув Герой з Яворова – Кунанець Михайло.

Народився Михайло у дуже патріотичній сімʼї в місті Яворові, де й провів своє дитинство та юність. Навчався у Яворівській гімназії ім. О. Маковея, а вищу освіту отримав у Львівському університеті ім. І. Франка на факультеті електроніки.
Комунікабельний, щирий, добрий – таким його памʼятають численні друзі та товариші. Був товариським і готовим допомогти і словом і ділом. У вільний час займався ремонтом різноманітної техніки, бо мав до того і знання і хист. Любив порибалити.
До початку повномасштабного російського вторгнення працював на Кормотесі. Але події 24 лютого 2022 року спонукали відважного чоловіка одягнути військову форму і добровільно вступити до лав Збройних Сил України.
Служив у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, був командиром відділення радіоелектронної боротьби в сумлінно, з відвагою захищав рідну землю від ворога.
Молодший сержант Кунанець Михайло Володимирович виконував бойове завдання в районі села Новомихайлівка Донецької області, де 28 грудня 2023 року, напередодні свого 32-го дня народження, героїчно загинув.
Висловлюємо щирі співчуття великій родині Михайла, його близьким, друзям, бойовим побратимам.
Вічна памʼять, честь та шана нашому Герою!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ