На Яворівщині 16 людей травмовано внаслідок перекидання маршрутки

16 людей травмовано внаслідок перекидання маршрутки на Львівщині – поліцейські встановлюють обставини події.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 березня, близько 17.40, на автодорозі «Львів-Краковець» поблизу села Чолгині Яворівського району.
Як попередньо встановили правоохоронці, водій автобуса «Еталон», 65-річний житель Новояворівська, уникаючи зіткнення з автомобілем «Volkswagen Phaeton» під керуванням 31-річного мешканця одного з сіл Яворівського району, який виїхав на його смугу руху і створив аварійну ситуацію, не впорався з керуванням, внаслідок чого маршрутка перекинулася. Водій легковика місце пригоди покинув, однак невдовзі був затриманий співробітниками сектору реагування патрульної поліції Яворівського районного відділу поліції.
Внаслідок ДТП водій автобуса та 15 його пасажирів віком від 16 до 65 років, усі мешканці Львівської області, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.
За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Правоохоронці встановлюють обставини події.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ