На Яворівщині будинок, за який наторгували 9 млн грн, знову продають за 75 доларів

Фонд державного майна України знову продає двоповерховий будинок у центрі Яворова, за який під час першого аукціону наторгували 9 мільйонів гривень. Але тепер лот виставили за стартовою ціною у 75 доларів, пише forpost, посилаючись на Львівський портал.

За даними Фонду держмайна, на продаж виставлено двоповерхову адміністративну будівлю, розташовану у центрі Яворова на вулиці Котляревського, 3. Нерухомість площею майже 500 кв м, що повністю готова до експлуатації, оцінено у 2199 гривень (75 доларів).Дата аукціону – 4 грудня 2020 року.

До слова, це вже друга спроба продати будівлю. Як повідомила начальниця відділу малої приватизації регіонального відділення ФДМУ у Львівській області Оксана Дідик, охочих придбати будівлю під час першого аукціону було багато, під час торгів ціна зросла з 4238 гривень аж до 9 мільйонів гривень. Втім зрештою ніхто з учасників аукціону так і не уклав договір купівлі.

«Покупці були, вони задекларували чималі суми, але у підсумку відмовилися від пропозиції. У процесі аукціону вартість будівлі (із 4238 гривень – ред.) зросла до великої суми, але ніхто так і не уклав договору купівлі-продажу. Ми розуміємо, що вартість такої будівлі становить близько 2 мільйонів гривень, але люди доторгувалися до 9 мільйонів гривень і в підсумку відмовилися від укладання договору», – зазначила Оксана Дідик.

Як відомо, згідно з законодавством, якщо об’єкт продажу не реалізовують з першого, то в системі Prozorro його повторно виставляють вже з 50% знижки.

Окрім цього, Фонд держмайна продає ще три об’єкти «малої приватизації» на Львівщині.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ