На Яворівщині через п’яного водія іномарки сталась смертельна ДТП

На трасі ЛьвівКраковець, поблизу міста Новояворівськ, біля села Когути, водій авто Mitsubishi Carisma зіткнувся з автомобілем ВАЗ, водій якого загинув на місці трагедії.
Про це повідомила речниця Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська.
«Аварія сталась сьогодні зранку. Встановлюємо усі деталі ДТП. Інформацію оприлюднимо згодом», – наголосила Світлана Добровольська.
За даними спільноти «Варта-1», у ДТП постраждало чотири пасажири автомобіля ВАЗ. Усі потерпілі та загиблий є військовослужбовцями. За попередніми даними, водій автомобіля Mitsubishi Carisma виїхав на смугу зустрічного руху, через що і сталось зіткнення. Очевидці стверджують, що водій іномарки був п’яним.
Як попередньо встановили поліцейські, сталось зіткнення автомобіля Mitsubishi Carisma, яким керував 27-річний мешканець Яворівського району, та автомобіля «ВАЗ 2106» під керуванням жителя Києва.
Від отриманих травм водій «ВАЗу» помер на місці події, четверо його пасажирів віком 21-22 роки, жителі Рівненської, Хмельницької та Вінницької областей, а також Яворівського району, отримали тілесні ушкодження.
Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ