На Яворівщині пройде RapidTrident-2019

RapidTrident-2019 відбудеться у вересні 13-28 вересня 2019 року, в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки поблизу м. Яворова. “Швидкий тризуб” – щорічне тренування, що складається з комп’ютерних вправ, що інтегровані з ситуативного навчання та польових тренувань.

Близько 3,700 членів служби з 14 союзних та партнерських країн беруть участь у навчаннях, в тому числі майже 375 американських військових та цивільних військовослужбовців з 101-ї повітряної дивізії (Air), Національної гвардії армії Каліфорнії, армії США Резерв армії США, 7-й армійське командування та Командування спеціальних операцій США в штабі, підтримка та контроль керівництва. Це приблизно 165 солдатів США з 2-ї бригади бойових дій, 101-ї повітряної дивізії (Air штурмова), які служили в JMTG-U з квітня 2019. року.

Сполучені Штати і Україна почали працювати разом понад 25 років тому, і ці відносини продовжують зростати, щоб тренуватися і тренувати разом в #RapidTrident_2019, який сприяє підвищенню оборонної модернізації України та U. S./ стандартизації НАТО, яка дозволяє українській співпраці в регіональних безпеках та підвищує міжнародну інтеграцію.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ