На Яворівщині провели міжнародний «Олімпійський день» військовослужбовців

У рамках багатонаціонального українсько-американського командно-штабного навчання зі залученням військ «Rapid Trident», які тривають на Яворівщині, відбувся «Олімпійський день».
Про це повідомили у прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Декілька спортивних команд з учасників навчань виборювали першість з волейболу, міні-футболу, перетягування канату й крос-фіту – перекидання великогабаритних шин. Окрім цих турнірів, проведення яких забезпечувалось командуванням Міжнародного центру миротворчості та безпеки та апаратом керівництва навчань, відбулися змагання з бігу на п’ять, 10 та 21 кілометрів».

«Охочі та витривалі учасники цьогорічних навчань скористалися гостинним запрошенням канадських друзів та взяли участь у «Unifier Run» – напівмарафоні, який щорічно проводить канадська військова тренувальна місія в Україні. Емоції на полях спортивних баталій вирували не менші, ніж під час навчального «Miles-бою» на близький дистанції. Та це не завадило дотриматись плану навчань і, як було заздалегідь визначено, абсолютну першість виборола зміцнена дружба військовослужбовців усіх країн та військових структур, які беруть участь в українсько-американському командно-штабному навчанні із залученням військ «Rapid Trident», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України та опублікували фоторепортаж зі Львівщини.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ