На Яворівщині стартував місячник озеленення

Сьогодні, у понеділок, 18 березня 2019 року, на Яворівщині стартував місячник озеленення, прибирання та благоустрою, який триватиме впродовж місяця.

Цей захід проводиться на виконання Розпорядження голови Яворівської райдержадміністрації від 12 березня 2019 року № 191/02-06«Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля» з метою покращення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

Кожний громадянин має змогу стати корисним для довкілля та прищепити в суспільній свідомості підтримувати чистоту шляхом організації невеличких екологічних акцій. До прикладу, прибрати територію чи висадити зелені насадження (квіти, кущі та дерева) у власному дворику, на вулиці, біля під’їзду будинку тощо. Таким чином, донести усім мешканцям – від маленького до великого, як важливо підтримувати чистоту та проводити озеленення територій.

Окрім цього, в соціальній мережі ЛОДА запустили екологічний челендж під назвою trash-tag, який поширюється по всьому світу. За умовами екологічного флешмобу: необхідно сфотографувати забруднене місце, прибрати його і викласти фото “до-після” прибирання із хештегом #trashtag.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ