На Яворівщині стартують найбільші військові навчання з іноземцями

Збройні сили України у понеділок, 3 вересня 2018 року, починають найбільші в Україні міжнародні військові навчання Rapid Trident 2018.
Відкриття навчань відбудеться у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у селі Старичі Яворівського району, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

“3 вересня 2018 року на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі, Яворівський район, Львівська область) відбудеться відкриття найбільших в Україні спільних сухопутних навчань підрозділів Збройних сил України та армійських підрозділів іноземних держав”, – розповіли в Генштабі.

Зазначимо, Україна, яка вже брала участь на початку серпня в навчаннях НАТО в Грузії, знову відправить своїх військових до цієї країни, але вже на інші маневри – Agile Spirit 2018 (“Моторний дух 2018”). Навчання Agile Spirit 2018 відбудуться з 1 по 11 вересня на території військової бази в Сенакі на заході Грузії. Вони організовані спільно з європейським командуванням корпусу морської піхоти США.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ