На Яворівщині військовослужбовець намагався покінчити життя самогубством

У селі Старичі на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки старшина намагався вбити себе ножем.

Як пише Четверта студія з посиланням на 368.media, про це редакція дізналася з матеріалів кримінального провадження по ч.3 ст.409 КК.

Як зазначається, інцидент трапився 18 червня цього року, але розкрили інформацію про інцидент тільки зараз. За даними слідства, подія трапилася на території 15-го ділянки навчального комплексу «Бій в населеному пункті». Тут тренувалися бійці 21-го окремого мотопіхотного батальйону «Сармат».

Старшина військової частини підійшов до виконуючого обов’язки командира 1-ї роти і запросив короткочасну відпустку на п’ять діб. У відповідь офіцер порадив йому почекати закінчення завершення курсу тренувань. Після цього старшина перевів спілкування на тему холодної зброї. Він попросив офіцера показати свій ніж. Останній погодився і передав йому. Старшина відійшов на кілька метрів і завдав проникаюче удар ножем в область живота.

Командир роти оперативно вибив зброю з рук підлеглого і почав надавати йому медичну допомогу. Все це бачив один зі свідків. В даний час відкрито кримінальну справу. Причини вчинку військовослужбовця невідомі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ