На Яворівщині викрито працівника РДА на корупції

Яворівським РВ УСБУ у Львівській області під час здійснення заходів із контррозвідувального захисту органів державної влади, підприємств, установ, організацій щодо порушення вимог чинного законодавства України отримано інформацію щодо можливого порушення законодавства колишнім головним спеціалістом Яворівської РДА Львівської області.

З метою попередження та недопущення настання негативних наслідків та запобіганню можливим корупційним проявам проінформовано та залучено в межах компетенції Управління стратегічних розслідувань ГУ НП у Львівській області.

Згідно з отриманою інформацією, УСР ГУ НП у Львівській області, в травні поточного року склало протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане із корупцією, відносно колишнього головного спеціаліста Яворівської РДА Львівської області.

Постановою Яворівського районного суду Львівської області цього працівника визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

З урахуванням викладеного, з метою запобігання у майбутньому можливим проявам порушення вимог антикорупційного законодавства України Управління СБ України доводить до громадян про можливість настання аналогічних вищевказаних наслідків.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ