Ремонти доріг до кордону з Польщею планують розпочати у квітні-червні 2018 року

Ремонти доріг Львівщини, що ведуть до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні, коштом кредиту польського уряду, планують розпочати у квітні-червні 2018 року.
Про це повідомив керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Роман Кокотайло на засіданні комісії дорожнього господарства, транспорту та зв’язку громадської ради при ЛОДА.
«Цього року у серпні завершено проведення усіх тендерних процедур. На початку вересня були офіційно підписані угоди, які пройшли узгодження з урядом Республіки Польщі. Зараз триває виготовлення проектно-кошторисної документації. Плануємо у квітні-червні розпочати роботи по основних п’яти дорогах – ЯворівГрушів, ГрушівНемирів, Червоноград-Рава-Руська через Белз, Нижанковичі-Самбір, Дрогобич-Стрий, Смільниця-Старий Самбір», – повідомив Р.Кокотайло.
З його слів, польська сторона вже має розроблену проектно-кошторисну документацію на будівництво спільного пункту пропуску Нижанковичі-Мальховіце, який вони мають здати в експлуатацію у середині 2019 року. «Це підв’язується під виконання наших ремонтних робіт на дорогах», – зазначив Р.Кокотайло.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ