На Яворівщині затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві знайомої та замаху на вбивство її співмешканця.
За скоєне підозрюваному, який втік з місця події, загрожує покарання – аж до довічного позбавлення волі.
Як встановили правоохоронці, 12 липня підозрюваний, 39-річний мешканець Яворівського району, був в гостях у своєї 56-річної знайомої та її співмешканця в одному з будинків у селищі Брюховичі. Вони розпивали спиртне, проте близько 17.00 виник конфлікт, під час якого гість завдав дерев’яною колодою кількох ударів по голові та в інші ділянки тіла спочатку господині помешкання, а потім – її співмешканцю та втік з місця події. Від отриманих травм жінка померла, а чоловік був госпіталізований і зараз перебуває під наглядом лікарів.
До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції слідчі та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.
Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його. Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) та ч.2 ст.15 – п.1 ч.2 ст.115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Максимальне покарання, що йому загрожує – довічне позбавлення волі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ