На Яворівському полігоні відкрили тренажерний комплекс

Прес-служба Національної академії СВ повідомляє, що у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки відкрили тренажерний комплекс.
У містечку “Гвардійське” Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного було відкрито сучасний спортивний зал. Це вже другий сучасний тренажерний комплекс, який відкрили в навчальному закладі останнім часом, адже на День Збройних Сил України розпочав свою роботу тренажерний комплекс в пункті постійної дислокації.

Даний тренажерний зал оснащений однією кросфіт-станцією та 20 тренажерами сучасної професійної лінійки. Підбір тренажерів здійснено для розвитку всіх основних груп м’язів, що дозволить розвивати силу і силову витривалість курсантів та офіцерів під час їх перебування на полігоні. А сучасний дизайн та новизна обладнання додатково вмотивує до тренувань, надасть позитивні емоції та збільшить бажання систематично займатись спортивними вправами.

Генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив відзнаку “За сприяння” військовому капелану Міжнародного центру миротворчості та безпеки отцю Святославу Юрківу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ