Нарада з представниками прикордонного загону

В понеділок, 13 березня, перший заступник голови райдержадміністрації провів нараду щодо удосконалення взаємодії з питань забезпечення правопорядку в Яворівському районі в межах відповідальності Мостиського прикордонного загону та Львівського прикордонного загону.
Участь у нараді взяли представники Мостиського та Львівського прикордонного загону, заступник начальника Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області, голова селищної ради Краковець, керівник громадського формування «Кордон», голова сільської ради Свидниця, керівник громадського формування «Сокіл» та головний спеціаліст мобілізаційної, оборонної роботи апарату райдержадміністрації.
В ході наради учасники заслухали старшого офіцера ВПС штабу ПЗ майора Шубіна Юрія Олександровича, який доповів про взаємодію ВСП «Краковець» щодо охорони державного кордону з громадськими формуваннями, порядку погодження статутних документів ГФ і координації їх діяльності після реєстрації та голову селищної ради Краковець О. Мамчур щодо роботи громадського формування. За результатами засідання першим заступником Ігорем Раком було дано доручення відповідним службам.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ