Навчально–пізнавальна поїздка учнів на Яворівський полігон

Учора, 24 жовтня 2017 року, у Міжнародний день Організації Об’єднаних Націй, Яворівська районна державна адміністрація організувала навчально – пізнавальну поїздку лідерів учнівського самоврядування Яворівщини у Міжнародний центр миротворчості та безпеки, що розташований на Яворівському полігоні, за участі методиста методичного кабінету Каліцінської Г.М. Про це повідомляє Яворівська РДА.
Екскурсію для школярів провів Степан Васильович Корнієнко, який ознайомив учасників заходу з історією створення Яворівського полігону та Міжнародного центру миротворчості та безпеки. Барбара М.М., учитель Новояворівського НВК «ЗОШ ІІ ст. – ліцей», розповів учням про історію створення Організації Об’єднаних Націй.
Візит мав одночасно пізнавальний та оглядовий характер. Школярі мали змогу оглянути навчальне поле, призначене для проведення навчань з бойовою стрільбою, вертолітні майданчики, навчально-тренувальний комплекс, навчальне поле для підготовки підрозділів родів військ із захисту від зброї масового ураження, повітрянодесантний комплекс, стежки розвідника, танкодром та автодром. Учні відвідали надсучасний Центр імітаційного моделювання, який був відкритий 15 вересня.
Цікавим та корисним даний захід був і для педагогів з Луганської області, які перебувають на теренах Яворівщини в рамках проведення обласної акції обміну досвідом «Схід і Захід разом».

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ