Запрошують на військову службу за контрактом

184-ий Навчальний центр національної академії сухопутних військ запрошує на військову службу за контрактом.
Охочим пропонується широкий вибір посад, зокрема рядового, сержантського та офіцерського складу. Перевага надається військовозобов’язаним, які мають досвід участі в Антитерористичній операції.
Також у військовій частині є низка посад інструкторського та викладацького складу, де є можливість проходження служби особами, які є обмежено придатними до військової служби. Тобто, якщо військовослужбовець зазнав поранень і за станом здоров’я в подальшому не може проходити службу у бойових частинах, проте бажає служити і володіє необхідними знаннями для навчання особового складу, він має можливість перевестись до 184-го Навчального центру.
Військовослужбовці, які проходять службу у 184-ому Навчальному центрі, забезпечуються гідним грошовим забезпеченням (рядовий склад – від 7 000 грн, офіцерський – від 9 500 грн.) та повним соціальним пакетом, передбаченим чинним законодавством України.
Крім цього, на початку 2017 року вводиться в експлуатацію гуртожиток для рядового та сержантського складу на 120 місць. Також розпочинається будівництво ще двох нових гуртожитків для військовослужбовців Центру.

Звертатись за адресою:
Львівська область, Яворівський район, село Старичі, вул. Шептицького
або за тел. (03259) 72 050

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ