Неподалік “Краковця” правоохоронці затримали трьох афганців

Неподалік від українсько-польського кордону правоохоронці затримали трьох афганців. Про це повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Іноземців затримав спільний наряд прикордонників з поліцейськими. Вчора, 27 листопада 2018 року, прикордонники відділу «Краковець» отримали випереджувальну інформацію про підвіз до кордону трьох іноземців без документів.

У взаємодії з співробітниками Нацполіції України було зупинено зазначений автомобіль та затримано трьох громадян Афганістану. Документів у затриманих не було, згодом було з’ясовано, що іноземці вже притягувались до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні. Відтак замість примусового повернення до країни походження чоловіки спробували незаконно перейти кордон з Польщею.

Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України (вченої групою осіб) прийматиме суд. Іноземцям загрожує чималий штраф та виконання раніше прийнятого рішення про примусове повернення із забороною в’їзду в Україну.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ