Яворівський НПП є учасником німецько-українського проекту

Яворівський національний природний парк є учасником німецько-українського проекту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні». Головним завданням цього проекту є охорона та збереження унікальних для Європи ландшафтів із пралісами та високим рівнем біорізноманіття. Один із напрямків – фінансова підтримка ініціатив місцевих громад, що спрямовані на збалансований соціально-економічний розвиток, який гармонійно пов’язаний зі збереженням довкілля та підтримує природоохоронні дії.

23 серпня 2018 року, в еколого-просвітницькому центрі Яворівського НПП (смт. ІваноФранкове), відбудеться робоча зустріч за участю експертів проекту.

Запрошуються представники місцевих громад, громадських організацій та бізнесу, які мають бажання подати проекти в галузі охорони природи, сталого розвитку рекреації та туризму, екологічної освіти та сталого використання природних ресурсів в межах громад, на землях яких створений Яворівський національний природний парк (Івано-Франківська селищна рада та Лозинська сільська рада).

На зустрічі будуть обговоренні питання можливостей та викликів щодо сталого соціально-економічного розвитку місцевих громад, а також обговорені підходи щодо вирішення конкретних проблемних питань.

Початок зустрічі о 10.00 год.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ