Новий директор ФОК “Старт”

Відбулось засідання конкурсної комісії для внесення кандидатур на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств, організацій, установ та закладів міста Новояворівська.
Розглядались усі подані документи кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунальної організації фізкультурно-оздоровчого комплексу “Старт“. На засіданні кожному з кандидатів була надана можливість запропонувати свою концепцію розвитку / реформування даного комплексу, впродовж одного року із зазначенням заходів, обсягів та джерел фінансування для їх реалізації. Після чого конкурсна комісія, згідно рейтингового голосування, запропонувала кандидата на заміщення вакантної посади директора ФОК “Старт” на затвердження сесії Новояворівської міської ради.
З п’яти кандидатів до конкурсу було допущено чотирьох. В кінцевому результаті, з чотирма голосами “за”, переміг Худик Сергій Ярославович.
Наступним кроком буде затвердження цього кандидата сесією Новояворівської міської ради на запропоновану посаду директора ФОК “Старт”.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ