Новий начальник в Яворівському відділі поліції

Начальником Городоцького відділення поліції Яворівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області призначений підполковник поліції Віталій Фецинець. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.
Підполковника поліції Віталія Нестеровича Фецинця особовому складу 23 січня представив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.
«Ви є працівник досвідчений і на новій посаді я бажаю Вам наснаги, витримки і головне – це якнайшвидше знайти спільну мову з колективом відділення та організувати роботу належним чином», – зазначив Валерій Середа, звертаючись до нового очільника поліції Городоцького району.
Також під час призначення присутні обговорили проблемні питання, пов’язані з охороною публічного порядку та боротьби зі злочинністю у Городоцькому районі, які потребують якнайшвидшого вирішення. Зокрема, йшлось про встановлення камер відеоспостереження.
Довідка. Підполковник поліції Віталій Фецинець, 1973 року народження, уродженець Львівщини, одружений, виховує двох дітей. Освіта вища юридична, в органах внутрішніх справ України служить з 1996 року. До призначення на посаду начальника Городоцького відділення поліції Віталій Фецинець очолював Миколаївське відділення поліції.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ