Новояворівськ отримає кошти на облаштування «Активного парку»

У межах реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», започаткованого Президентом України, 18 територіальних громад області отримають з обласного бюджету по 50 тисяч гривень для закупівлі тренажерного обладнання для парків.

Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА. Відповідне розпорядження днями підписав голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

Активні парки (окремі локації у парках з тренажерами) створять у Бориславі, Бродах, Великих Мостах, Городку, Дрогобичі, Кам’янка-Бузьці, Миколаєві, Новояворівську, Новому Яричеві, Пустомитах, Рудках, Самборі, Сокалі, Старому Самборі, Стрию, Судовій Вишні, Трускавці, Червонограді.

Тренажери будуть також встановлені біля обласної дитячо-юнацької спортивної школи у Стрийському парку м. Львова та на території Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи у м. Винники.

Окрім того, для облаштування тренажерів в парках міст Золочева та Радехова з обласного бюджету вже виділили 116 тисяч гривень. Координує реалізацію проєкту на Львівщині управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ