Новояворівськ втратив Героя Антошко Олега

Новояворівська громада втратила Героя —Антошко Олега Івановича, мужнього Захисника, що віддав своє життя за Батьківщину.
Олег вирушив на передову з прагненням допомогти Україні у цей надскладний час. Але окупанти обірвали його життя 29 липня неподалік Бахмуту Донецької області.
Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким, це спільний біль для усієї нашої громади!
◾Молитовна зустріч героя відбудеться завтра 2 серпня о 10:30 год по центральній вулиці навпроти буд. №3 вул. 50-річчя УПА.
◾Прощання та чин похорону відбудуться 2 серпня о 11:30 в Храмі святих апостолів Петра і Павла м. Новояворівськ. Поховають українського бійця на місцевому цвинтарі.
Антошко Олег Іванович народився в місті Новояворівськ 31 жовтня 1990 року. Після завершення Новояворівської школи №1, поступив до Самбірського технікуму економіки та інформатики. Також заочно навчався в Тернопільському науково-економічному університеті на спеціальності «комп’ютерна інженерія». Працював оператором на ТОВ «Брама», а 23 березня 2023 року пішов захищати рідну землю.
Олег був дуже цілеспрямованим. Своєю наполегливістю та міцною волею доводив кожну справу, за яку брався, до завершення. Серце цього чудового чоловіка було насичене любов’ю до родини та глибоким розумінням родинних цінностей. Він був люблячим батьком чудової донечки, – таким бачили Олега його рідні.
Вдома на героя чекали дружина Оксана та донька Злата, батьки Іван Володимирович та Ольга Богданівна, брат Володимир з сімʼєю.
Вічна пам’ять!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ