Представники НАБУ та АРМА у Новояворівській ТЕЦ

Сьогодні, у середу, 17 жовтня 2018 року, представники Національного агентства з питань виявлення, розшуку і управління активів, одержаних внаслідок корупційних та інших злочинів, (АРМА) у супроводі співробітників Національного антикорупційного бюро (НАБУ) увійшли на територію Новояворівської ТЕЦ. Відтепер підприємством управлятиме ПП «Гарант Енерго М», що дозволить відновити виробництво електричної та теплової енергії.

Представники НАБУ та АРМА потрапили на підприємство, зламавши ланцюг на брамі, виставили там свою охорону і фактично зараз передають його в управління ПП «Гарант Енерго М», щоб ТЕЦ змогла і надалі працювати та подавати гарячу воду мешканцям Новояворівська. Представники попереднього управителя – ТОВ «Енергія-Новояворівськ», як належить нардепам від БПП Богдану і Ярославу Дубневичам, не впускали працівників АРМА на територію.

У зв’язку з арештом Новороздільська та Новояворівська ТЕЦ уже близько трьох місяців без газу і тому не можуть подавати гарячу воду населенню Новояворівська та Нового Роздолу відповідно. Для того, аби ТЕЦ знову запрацювала, 9 жовтня НКРЕКП обрала нового управителя, компанію ТОВ «Енергія-Новий Розділ».

Наразі не відомо, коли розблокують роботу Новороздільської ТЕЦ.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ